Başkan Saygılı: "Yürüyüş yollarını çoğaltacağız"

Başkan Saygılı:

Başkan Saygılı: "Yürüyüş yollarını çoğaltacağız"

Kırıkkale Belediyesi tarafından Millet Bulvarı üzerindeki yürüyüş yolunun peyzaj çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kent merkezinde yürüyüş yollarının artacağını söyledi.
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın girişimleri ile Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna ait bazı araziler belediye bünyesine tahsis edildi. Şehir parkı, MKE Sosyal tesisleri, şehitlik parkı, Kırıkkale Evleri ve 564 konutun ardından Millet Bulvarında yürüyüş yolu çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri, yol boyunca peyzaj çalışması yapıyor. Millet Bulvarı yürüyüş yoluna ayrıca vatandaşların spor yapabilmeleri için de fitness aletleri yerleştiriliyor.
Yürüyüş yollarının sayısını artırmayı planladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale Belediyesi olarak halkımızdan aldığımız emanete en iyi şekilde sahip çıkıp birbirinden güzel projeleri kendilerine armağan etmek istiyoruz. Bu kapsamda da Millet Bulvarına güzel bir yürüyüş yolu çalışmalarına başladık. Çalışmalar tamamladığında Kırıkkale’mizin girişinde ki bu nokta güzel bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.


Güncel 23.02.2021 17:27:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı