Başkan Şimşek, yeğeninden 576 milyarlık malzeme almış

Başkan Şimşek, yeğeninden 576 milyarlık malzeme almış

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek`in göreve geldiğinden bu yana ismi bizde saklı olan yeğeninin firması olan  Körez  İnşaat San. Tic. Ltd. `den 576 milyarlık alım yaptığı ortaya çıktı.

Oysaki Devlet İhale Kanuna göre Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek`in birinci derecedeki yakınları ihaleye giremez. Ancak bu alımların ihale ile mi veya peyderpeyi doğrudan temin yöntemiyle verildiği bilinmiyor. Kanunen bir boşluk olsa dahi siyaseten yakınlarından alış-veriş yapmak doğru bir davranış olmasa gerek. Bilgi edinme yasasına göre biz bunları öğrene bildik. Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimek`in başka akrabalarından alış-veriş yapıp yapmadığını tam olarak bilemiyoruz. Bunlarla ilgili bilgisi olanların bizlere mail yoluyla ulaşmasını istiyoruz.

Diğer yandan Burnaz Plajında yapılan soyunma kabinleri için Mir-daş Mühendislikten 90 milyarlık alım yapılmış.  Ayrıca kabinlerin uçan   çatısı için Atıcı Demir Doğrama ?ya yani Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek?in komşu Ferhat Atcı?nın kardeşi Faruk Atcı?nın firmasına ise, 14 milyar ödeme yapılmış. Ödenen 14 milyar çatı bedeli ise, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkından ödenmiştir.Bu ülkede hak ve hukuktan bahsediyorsak  bu olayları kim durduracak merak etmeye başladık.

Yine kış ayı geliyor. Narenciye  şenliği yapılacak mı bilmiyoruz. Geçen yıl yapılan ve ancak şenlik olarak kabul edilebilecek  festivalde sanatçılara büyük çapta fazla para ödenmiş ve  Erzn?in parası çarçur edilmişti. Erzinli bu kez  narenciye şenliği istemiyor. Oraya harcanan paranın başka kalemlere harcanmasını bekliyor.



Güncel 25.10.2016 05:22:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da şarampole devrilen motosikletin sürücüsü öldü

2

Adana'da av tüfeğiyle 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

3

Yazılım şirketi kuran girişimci, yapay zeka destekli uygulamasıyla yurt dışına açıldı

4

Antalya'da silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

5

Side'de mitolojik ilham perisi Kalliope'nin betimlendiği mozaik zemin gün yüzüne çıkarıldı

6

Tarsus'ta "Buzağı Güzellik Yarışması" düzenlendi

7

Türk savunma sanayisindeki üstünlük "yapay zeka" ile artırılacak

8

Kumluca'da öğrenciler, gökyüzünü teleskopla inceledi

9

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

10

Maldivler'de tanışan Rus gelin ve Türk damat, Mersin'de evlendi