Başkan Sözen, sünnet çocuklarına moral verdi

Başkan Sözen, sünnet çocuklarına moral verdi

Başkan Sözen, sünnet çocuklarına moral verdi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, toplu sünnet şöleni çerçevesinde çeşitli hastanelerde sünnet olan çocuklara sürpriz yaparak moral verdi.

Eylül ayının ilk haftasında düzenlenecek olan sünnet şöleni öncesinde Manavgat Belediyesine kayıt yaptıran 210 çocuk, çeşitli hastanelerde sünnet oldu. Sünnet çocuklarına moral vermek amacıyla hastanelere ziyaret gerçekleştiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, operasyonları öncesinde çocuklarla sohbet edip, onlara moral verdi. Uzman hekimler tarafından sünnet edilen çocuklar ise karşılarında başkan Sözen’i görünce çok mutlu oldu.

Başkan Şükrü Sözen, geleneksel hale gelen sünnet şöleninin çocukların ve ailelerin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu ve onların mutluluklarına ortak olduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Toplu sünnet şölenimiz öncesinde erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımıza moral ve destek ziyareti gerçekleştirmek istedik. Çocuklarımızın ve ailelerin hayatları boyunca unutamayacağı bu özel günlere ortak olmak bizim için de büyük bir mutluluk. Her şey çocuklarımız için. Bu vesile ile tüm halkımızı toplu sünnet şölenimize davet ediyorum” dedi.


Güncel 3.08.2022 16:19:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

2

QNB Türkiye küresel ölçekte ilk İklim Geçiş Tahvil ihracını gerçekleştirdi

3

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

4

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

5

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

6

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

7

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

8

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

9

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

10

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı