Başkan Uysal, Bamya Çorbası Günü’nde Konyalılarla buluştu

Başkan Uysal, Bamya Çorbası Günü’nde Konyalılarla buluştu

Başkan Uysal, Bamya Çorbası Günü’nde Konyalılarla buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Konyalılar Derneği’nin düzenlendiği bamya çorbası gününde “Keşke bütün dünya Muratpaşa’mız gibi olsa. Kültürel ayrım, siyasi ayrım, bölge ayrımı, şu ayrımı, bu ayrımı hiçbirini kabul etmiyoruz. Beraberiz” dedi.
Başkan Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’nde (ASSİM) Antalya Konyalılar Derneğinin düzenlendiği bamya çorbası gününe katıldı. Etkinlik öncesi ASSİM’i dolduran davetlilerle sohbet eden Başkan Uysal, konuklara çorba ikram etmeyi de ihmal etmedi.

“Beraberiz”
Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, bamya çorbası günü dolayasıyla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Ümit Uysal, “Muratpaşa’mızda anca beraber, kanca beraber. Her türlü duyarlılığın ötesinde, her türlü özel hassasiyetin ötesinde biz birbirimizin derdine yanıyoruz. İyiyi de kötüyü de paylaşıyoruz. Bütün imkanlarımızı paylaşıyoruz. Keşke bütün dünya Muratpaşa’mız gibi olsa diyoruz. Böyle bir düzenimiz var. Kültürel ayrım, siyasi ayrım, bölge ayrımı, şu ayrımı bu ayrımı hiçbirini kabul etmiyoruz. Beraberiz” diye konuştu.


Güncel 7.03.2022 11:40:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi