Başkan Vidinlioğlu: “Mahallelerimizin ihtiyaçlarına hızla cevap veriyoruz”

Başkan Vidinlioğlu: “Mahallelerimizin ihtiyaçlarına hızla cevap veriyoruz”

Başkan Vidinlioğlu: “Mahallelerimizin ihtiyaçlarına hızla cevap veriyoruz”

Kastamonu’da yürütülen çalışmalar yerinde inceleyen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarına hızla cevap veriyoruz”
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, kentte yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor. Bu kapsamda, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt, Necdet Karahasan ve Hamdi Öz ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vidinlioğlu, tam otomasyonlu seralarda incelemelerde bulunarak, 2022 yılı planlamasıyla ilgili bilgiler aldı. Daha sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Tosya Yolu mevkiinde bulunan Şehit Erkan Kendirci İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Vidinlioğlu, öğretmenler ile sohbet etti ve fikir alışverişinde bulundu. Başkan Vidinlioğlu, daha sonra Mahalle Muhtarı Metin Kuşçu ile birlikte mahallede incelemelerde bulundu.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde sadece alt yapı çalışmaları için 30 milyon liranın üzerinde bir yatırım yapıldığını söyleyen Başkan Vidinlioğlu, “Bölgenin eksikliklerini gidermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tosya Yolu mevkii yeni bir yerleşim yeri olduğu için eksiklikleri var. Önceliğimiz alt yapı eksikliğini gidermek. Programladığımız şekilde çalışmalarımız sürüyor. 2022 yılı içerisinde bu bölgenin eksikliklerini büyük ölçüde gidereceğiz. Her mahallemizde muhtarlarımız ile incelemeler yapıyoruz. Ortak akıl doğrultusunda mahallelerimizin ihtiyaçlarına hızla cevap veriyoruz” dedi.
Şehit Erkan Kendirci İlkokulu ziyaretinde öğretmenlere teşekkür eden Başkan Vidinlioğlu, “Pandemi başından bugüne sağlık ordumuzun ve eğitim ordumuzun fedakarca çalıştığını biliyorum. Sağlık ordumuz kendi canlarını hiçe sayarak halk sağlığı için tüm gücüyle virüsle mücadele etti ve etmeye devam ediyor. Eğitim ordumuz ise yavrularımız derslerinden geri kalmasın diye gerek online gerekse yüz yüze eğitimlerde ellerinden geleni yapıyor. Bu doğrultuda hem sağlık ordumuza hem de eğitim ordumuza teşekkürü bir borç biliyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.


Güncel 31.12.2021 12:22:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı