Başkan Yalçın’dan Zincidere Göleti Mesire Alanına inceleme

Başkan Yalçın’dan Zincidere Göleti Mesire Alanına inceleme

Başkan Yalçın’dan Zincidere Göleti Mesire Alanına inceleme

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yapım çalışmalarına başlanan Zincidere Göleti Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.
Başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerin de katılımıyla gerçekleşen incelemede Başkan Yalçın, çalışanlara kolaylıklar diledi ve tatlı ikramında bulundu. Başkan Yalçın, burasının gölet ve etrafındaki çevre düzenlemesiyle birlikte çok güzel bir mesire alanı olacağını söyledi.

ZİNCİDERE MESİRE ALANI GENİŞLEDİ
Zincidere Göleti’nin daha önce tahsisini Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan aldıklarını hatırlatan Başkan Yalçın, “Şimdi de 19 bin metrekarelik göletin yanında 31 bin metrekarelik alanı da kapsayacak şekilde bir mesire alanının tahsisini aldık. Çalışmalarımız havanın elverişli olduğu günlerde hatta sokak kısıtlamasının olduğu zamanlarda dahi sürüyor. Elimizden geldiğince ara vermeden çalışmaları tamamlamak istiyoruz. Burası toplamda 50 bin metrekarelik çok güzel bir alan olacak. Çalışanlarımıza kazasız belasız günler diliyorum. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.


Güncel 11.01.2021 14:11:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

2

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

3

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

4

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

5

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi

6

Bozyazı'da sigara bırakma polikliniği hizmete girdi

7

MTSO Başkanı Çakır, gazetecilerle bir araya geldi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Protezle yürümeye başlayan 13 yaşındaki Melike'nin hayali avukat olmak

9

Biruni Üniversitesinden ağız ve boğaz sağlığında yanlış uygulamalara karşı uyarılar

10

Sağlık Bakan Yardımcısı Birinci, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu: