Başkan Yanmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Yanmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Yanmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Akçakoca Merkez Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarları Derneği Başkanını ağırladı.
Başkan Yanmaz Akçakoca Pusula Katamaran gezi teknesinde mahalle muhtarı ile görüşerek mahalle muhtarlarının gününü kutladı. Muhtarlardan mahalleleri ile istek ve talepleri dinleyen Başkan Yanmaz, muhtarların önerilerini tek tek not etti. Başkan Yanmaz, yerel idarenin en büyük yardımcılarının muhtarlar olduğunu söyledi. Başkan Yanmaz, ‘Muhtarlarımız, temsilcileri oldukları köy ve mahallelerde devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmekte, en ücra yerleşim yerlerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak sevinçte, hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Bizlerde çalışmalarımızı yaparken her zaman muhtarlarımızın talep ve önerilerini alıyoruz” dedi.
Programa Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, siyasi parti başkanları, ilçe emniyet müdürü ilçe jandarma komutanı da eşlik etti.


Güncel 19.10.2020 15:40:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

2

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

5

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

6

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

7

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

9

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

10

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi