Başkan Yılmaz: “Yüksek kesimlerde konforlu ve güvenli yollar oluşturduk”

Başkan Yılmaz: “Yüksek kesimlerde konforlu ve güvenli yollar oluşturduk”

Başkan Yılmaz: “Yüksek kesimlerde konforlu ve güvenli yollar oluşturduk”

Toroslar Belediyesinin yaylalarda gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Yüksek kesimlerde konforlu ve güvenli yollar oluşturduk” dedi.
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ekiplerin yaylalardaki yol çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Soğucak, Gözne ve Ayvagediği mahallelerinde yol açma ve düzenleme çalışmaları yaptı.

“İlçemizin her noktasına ulaşımı kolaylaştırıyoruz”
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe merkezindeki yoğun çalışmalarla birlikte yayla sezonu öncesi yüksek kesimlerdeki mahallelerde yol açım ve düzenlemenin yanı sıra kilit parke yol çalışmalarını da program dahilinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmaz, “Çevik Belediyecilik çalışmalarımızla ilçemizin her noktasına ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Yol yapım çalışmalarımız, merkezde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Mahallelerimizde mevcut yolları bakımdan geçiriyor ve alternatif yol güzergahları açarak, ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Amacımız, güvenli ve yüksek kalitede yaşam alanları oluşturmak” dedi.


Güncel 2.03.2022 13:19:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

2

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

3

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

4

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

6

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

7

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor