Başkan Yılmaz, zabıta personelini telsiz anonsuyla kutladı

Başkan Yılmaz, zabıta personelini telsiz anonsuyla kutladı

Başkan Yılmaz, zabıta personelini telsiz anonsuyla kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, zabıta telsizinden anons geçerek personeline sürpriz yaptı. Başkan Yılmaz, Zabıta Teşkilatının 194’üncü kuruluş yıl dönümünü telsiz anonsuyla kutlayarak, zabıta personeline özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Yılmaz, Zabıta Teşkilatının 194’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Toroslar halkının sağlığı, huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan Zabıta Müdürlüğü personeline, telsizden kutlama anonsu geçti. Covid-19 tedbirleri kapsamında telsizle anons geçerek zabıta personelinin haftasını kutlayan Yılmaz’ın sesini duyunca şaşkınlığını gizleyemeyen zabıta personeli de hoş sürpriz için teşekkür etti.
Başkan Yılmaz, anonsta, "Kıymetli mesai arkadaşlarım; Zabıta Haftanızı kutluyorum. Sizler, yaptığınız uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlıyorsunuz. Belediyemizin gözü, kulağı, eli, ayağı sizsiniz. Özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyor, sağlık ve huzurla görevlerinizi icra etmenizi diliyorum. Zabıta Haftanız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.
Yılmaz, ülkenin dört bir yanında vatandaşların huzuru ve sağlığı için fedakarca çalışan tüm zabıta teşkilatının haftasını da kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.


Güncel 4.09.2020 10:36:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi