Başkan İba, Ankara’da bir dizi ziyaret yaptı

Başkan İba, Ankara’da bir dizi ziyaret yaptı

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi Belediye Başkanı Mustafa İba bugün Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi Belediye Başkanı Mustafa İba bugün Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, ilk ziyaretini önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Osmaniye Milletvekili Av. Derya Yanık’a yaptı. Başkan İba, Derya Yanık için özel olarak hazırlattığı Türk bayrağı tablosunu hediye etti. 

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Av. Derya Yanık, hediye ve ziyaret için Başkan Mustafa İba’ya teşekkür etti. 

Başkan İba’da misafirperverliği için Derya hanımefendiye çok teşekkür ettiğini ve bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı şükranlarını sunduğunu söyledi.

Gülsoy’a Ziyaret

Daha sonra Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy’u ziyaret eden Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, desteklerinden dolayı Gülsoy’a teşekkür ettiğini ifade etti.

 

 

 



Osmaniye 9.10.2024 18:19:00 0
Anahtar Kelimeler: Başkan Ankara’ ziyaret yaptı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu