BAŞKAN KADİR KARA, ‘GELECEK ÇOCUKLARIMIZIN, ÇOCUKLARIMIZ İSE ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR’

BAŞKAN KADİR KARA, ‘GELECEK ÇOCUKLARIMIZIN, ÇOCUKLARIMIZ İSE ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR’

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara mesajında; “Saygıdeğer öğretmenlerimiz, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ten aldıkları bayrağı üstün gayretlerle yetiştirdikleri öğrencileri ile daima ileriye taşımaktadırlar.

Bu onurlu mesleği icra eden öğretmenlerimiz, vatanımızın her noktasında geleceğimizi şekillendirecek, Türk Milletini daima ileriye taşıyacak nesiller yetiştirmekte ve bu yolda canla başla mücadele etmektedir.

Değerli öğretmenim, sizlerin yetiştirdiği geleceğimizin teminatı çocuklarımız sayesinde Milli ve manevi değerlerimiz ilelebet korunup yücelecektir. Sizlerin ve yetiştirdiğiniz öğrencilerin sayesinde geleceğimizden endişemiz asla yoktur. Çünkü Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.’

Üstün çabalarla eğiten ve öğreten, yetiştirdikleri ilim ve irfan ordusu ile Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi daima ileriye taşıyan tüm öğretmenlerimizi muhabbetle selamlıyorum. Sizlere ve kıymetli çocuklarımıza bu kutlu yolda üstün başarılar diliyorum. Gelecek çocuklarımızın, çocuklarımız ise siz değerli öğretmenlerimizin eseridir.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi esnasında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” İfadelerini kullandı.



Osmaniye 22.11.2019 14:55:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği