Başkan Kadir Kara, ‘Osmaniye’nin Büyük Olması İçin Bu Hizmetleri Şehrimize Kazandırıyoruz’

Başkan Kadir Kara, ‘Osmaniye’nin Büyük Olması İçin Bu Hizmetleri Şehrimize Kazandırıyoruz’

Başkan Kadir Kara, ‘Osmaniye’nin Büyük Olması İçin Bu Hizmetleri Şehrimize Kazandırıyoruz’

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, büyüyen ve gelişen Osmaniye’nin geleceğini garanti altına alacak dev projelerini anlattığı toplantısında şehrimizde görev yapan ulusal haber ajansı temsilcileri ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Belediye hizmet binası konferans salonunda gerçekleşen toplantı iki bölüm halinde gerçekleşti.

İlk bölümde Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, Kovid-19 virüsünün ülkemizde görüldüğü ilk günden bugüne virüsün bulaşı riskine karşı Osmaniye Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları ve mücadele kapsamında bugünden sonraki izlenecek yol haritasıyla ilgili basın mensuplarına ayrıntılı bilgi verdi.

‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ konulu proje tanıtım toplantısının ikinci bölümünde ise Başkan Kadir Kara, kısa zaman içerisinde hayata geçecek büyüyen Osmaniye’ye yakışacak dev projelerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Kanalizasyon, içme suyu alt yapısı, ileri arıtma tesisi, yeni yaşam alanları ve sakız gediği otoban bağlantı yolu gibi birçok projeyi hayata geçiriyoruz diyen Başkan Kadir Kara; “Popülist bir belediye başkanlığı ve belediyecilik yapmıyoruz. Osmaniyemiz için üretiyoruz, daha da fazla üretmek için gayret sarf ediyoruz. Osmaniye büyüyor ve hızla gelişiyor. Osmaniye’nin büyük olması için tanıtımını yaptığımız bu hizmetlerin şehrimize kazandırılması gerektiğini biliyoruz, kazandırıyoruz ve kazandırmaya devam edeceğiz. Osmaniyemizi her alanda daha ileri taşımak için alt yapısını yapmaktan başka çaremiz yok. Çünkü ben bu şehrin altını da biliyorum üstünü de biliyorum. Bu projelerimiz başlayınca elbette ki yaşam konforumuz biraz düşecek ama bittiğinde ise yollarıyla ve yaşam alanlarıyla sosyal yaşam koşullarımız en üst seviyeye çıkacak. Önemli olan bir başka konu da, bu projelerin yapım aşamasında ve hemşerilerimizin kullanıma açtığımızda yüzlerce gencimize ve hemşerilerimize istihdam yaratmış olacak iş sahibi yapmış olacağız. Son olarak şunu da tekrar ifade etmek istiyorum ki; Osmaniyelim artık yayla suyu içecek ve Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanmaya devam edecek.” İfadelerini kullandı.    

Belediye Başkanı Kadir Kara’nın başkanlığında gerçekleşen ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ konulu proje tanıtım toplantısına Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, ulusal haber ajansı temsilcileri ve yerel basın mensupları katıldı. Toplantıda belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve birim amirleri de hazır bulundu.



Osmaniye 22.12.2021 16:42:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Anne Köpek ve 5 Yavrusu İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

2

TSKB Adana ve Osmaniye'ye 2 yeni kütüphane kazandırdı

3

Toprakkale Gençler Birliği Şampiyon oldu

4

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

5

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

6

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

7

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor

8

Osmaniye'de sağanak etkili oldu

9

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan'ın eşinden kadınlara çini kursu

10

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı