BAŞKAN KADİR KARA’NIN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KADİR KARA’NIN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıl dönümü nedeni ile mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Kadir Kara mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, varlığından güç aldığı Büyük Türk Milletine ve bölünmez bütünlüğümüze hayatını adayan büyük bir devlet adamıdır.

Atatürk, aziz milletimizin, ülkemizin içinde bulunduğu en zor zamanlarda bile kararlılığın, azmin, sabrın timsali olmuş, vatanımızın her bir köşesinde, tüm dünyada bizleri parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı vermiştir.

Ordusuyla ve milletiyle tek bir vücut olmuş, tarihi şan ve şerefle dolu kutsal vatanımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi yine aynı ruhla birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde son nefesimize kadar hep birlikte daima ileriye taşımaya yeminliyiz.

Ezanımız dinmez, bayrağımız inmez, vatanımız bölünmez. Çünkü biz büyük Türk Milletiyiz. Şehit kanlarıyla sulanmış bu kutsal topraklarda karanlık odaklara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 81. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyor tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını veren asil kanlarını döken tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla yâd ediyorum.“ ifadelerini kullandı.



Osmaniye 8.11.2019 12:16:00 0
Anahtar Kelimeler: BAŞKAN KADİR KASIM ATATÜRK’ MESAJI

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı