Bayan doktor evinde ölü bulundu

Bayan doktor evinde ölü bulundu

Bayan doktor evinde ölü bulundu

DENİZLİ – Denizli’de evinde ölü bulunan bayan doktor için uzmanlık eğitimine devam ettiği Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı. Ailesi ve okul arkadaşlarının gözyaşı döktüğü bayan doktor, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Uzmanlık okuyan ve aynı zamanda Halk Sağlığı Şube Müdürlüğünde görev yapan 31 yaşındaki doktor Havva Kasal’a ailesi ve arkadaşlarının ulaşamaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Havva Kasal’ın yaşadığı eve gelen sağlık ve polis ekipleri, eve girdiklerinde bayan doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Evde yapılan incelemenin ardından Kasal’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı
Çok sevdiği mesleğinde ilerlemek için eğitimine devam eden doktor Havva Kasal’ın ani ölüm haberi ailesi ve öğrenci arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Kasal’ın için uzmanlık eğitimine devam ettiği Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde düzenlenen törene hastane yönetimi ve personellerinin yanı sıra öğrenci arkadaşları da katıldı. Kasal’ın ailesi ve yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği törende, meslektaşları ve arkadaşlarının döktüğü gözyaşları duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Helallik alınması ve yapılan duaların ardından Kasal’ın cenazesi Acıpayam ilçesi Yassıhöyük merkez camisine getirildi. Kasal’ın cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.


Yurt Dünya 15.06.2022 13:34:19 0
Anahtar Kelimeler: bayan doktor evinde ölü bulundu

İlginizi Çekebilir

1

Genç sporcularda performans baskısı zihinsel sağlığı tehdit ediyor

2

Çukurova Üniversitesi dekanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya'da olumsuz hava koşullarından etkilenen sera çiftçilerini ziyaret etti

4

Hatay'da istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

7

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Antalya Şehir Hastanesi Şubesi açıldı

8

Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

Karmod Bulgaristan'da çelik konstrüksiyon konut projesi hayata geçiriyor

10

GÜNCELLEME - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor