Bayburt DKMP’den okullarda doğa eğitimi

Bayburt DKMP’den okullarda doğa eğitimi

Bayburt DKMP’den okullarda doğa eğitimi

Bayburt Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okullarda öğrencilere doğa eğitimi verilmeye devam ediyor.
Bayburt DKMP Şube Müdürlüğü ekipleri Bayburt Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Sebahattin Bozo Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu ile Fatih Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu’nun 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerine, tabiatı koruma, nesli tehlike altında olan türler, hayvan sevgisi, biyoçeşitliliğin önemi ve biyokaçakçılık konularında eğitim verilerek öğrencilerin bilinçlendirilmesi amaçlandı. Öğrencilerin dikkat ve ilgi ile dinlediği, eğitimlerde, biyolojik çeşitlilik ve biyolojik kaçakçılığın önemi, korunan alanlar, tabiat turizmi ve yaban hayatına ait bilgiler, yaban hayatının gözlenmesini sağlayan fotokapanlar hakkında bilgiler aktarıldı.
Biyolojik çeşitliliğin ülke ve insanlık adına öneminin anlatılması, ülke ve bölgenin biyolojik çeşitliliğinin tanıtılması ve geleceğin teminatı olan çocukların bu konulardaki farkındalıklarının arttırılması hedeflendiği belirtilen eğitimlerin kent genelinde devam edeceği bildirildi.


Güncel 29.04.2022 13:46:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu