Bayburt’ta yeniden KPSS 2022 heyecanı

Bayburt’ta yeniden KPSS 2022 heyecanı

Bayburt’ta yeniden KPSS 2022 heyecanı

Bayburt’ta, soruların sızdırıldığı gerekçesiyle iptal edilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2022 lisans oturumu heyecanı başladı.
Soruların sızdırıldığı gerekçesiyle iptal edilen ve tekrarlanmasına karar verilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2022 lisans oturumu, bugün gerçekleştirilen genel yetenek ve genel kültür testleriyle başladı. Sınav heyecanı yaşayan memur adayları geç kalmamak için sabahın erken saatlerinde yola çıktı. 10.15’te başlayan sınav için girişler, saat 10.00’da sona erdi. Bayburt’ta belirlenen okullarda sınava giren adaylar, hedefleri için sıralardaki yerini aldı. Adaylara destek olmak isteyen aileleri ve yakınları ise okulların dışında bekledi. 130 dakika sürecek olan sınav, 12.25’te sona erecek.
Adaylar, 24-25 eylül tarihlerinde Alan Bilgisi, öğretmen adayları ise 2 ekim tarihinde Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavına girecek.


Güncel 18.09.2022 11:05:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeşilay, Akseki'de anaokulu öğrencilerine yönelik sağlıklı yaşam etkinliği düzenledi

2

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

3

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

4

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

5

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

6

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

7

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

8

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

9

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

10

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı