Bayburt’un işgalden kurtuluşun 104. yıl dönümü kutlamaları başladı

Bayburt’un işgalden kurtuluşun 104. yıl dönümü kutlamaları başladı

Bayburt’un işgalden kurtuluşun 104. yıl dönümü kutlamaları başladı

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamaları fotoğraf sergisi açılışıyla başladı.
Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen sergide Bayburt’un işgal yılları ve geçmişine ilişkin arşiv fotoğraflar yer aldı.
Açılışta serginin bir dokümantasyon merkezi oluşturma gayretlerinin ifadesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, etkinliğin hayırlı olmasını diledi.
Açılışın ardından Vali Cüneyt Epcim, sergiyi dolaşarak Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’den bilgi aldı.
Kurtuluşun 104. yıl dönümü kutlamalarının ilk günü işgal yıllarını ve bölgedeki Ermeni zulmünü tanıkların çarpıcı ifadeleriyle kayıt altına alan röportajların gösterimiyle sona erdi.
Açılışa Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun ile kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Güncel 16.02.2022 13:21:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı