Bayraklı’nın çocuklarından Osmaniye’ye gönül köprüsü

Bayraklı’nın çocuklarından Osmaniye’ye gönül köprüsü

Bayraklı’nın çocuklarından Osmaniye’ye gönül köprüsü

Deprem mağduru çocuklar için hazırladıkları yardım paketlerini afet bölgesine ulaştıran Bayraklı Belediyesi Ayda Bebek Anaokulu öğrencilerinin bu davranışı, Osmaniye’deki akranlarından karşılık buldu. Depremi yaşayan çocuklar çizdikleri resimler ve yazdıkları notları Bayraklı’ya gönderdi, duygusal anlar yaşandı.
Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrası afet bölgesine yönelik yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesinde, belediyenin Ayda Bebek Anaokulu öğrencileri de harekete geçmiş, depremzede kardeşlerinin yaralarını sarmak için aileleriyle birlikte topladıkları yardımları bölgeye ulaştırmak için seferber olmuştu. Anaokulu öğrencilerinin bu duygusal çabası Osmaniye’deki akranlarından karşılık buldu. Bayraklı’dan gelen yardım kolilerini alan öğrenciler, yazdıkları mektuplar ve çizdikleri resimlerle Ayda Bebek Anaokulu öğrencilerine teşekkür etti.

Herkesi duygulandırdı
Gönderilen mektuplarda “Destekleriniz için çok teşekkür ederiz, İzmir’i görmek ve sizinle tanışmak istiyoruz, Güzel günlerde siz de Osmaniye’ye gelin” mesajları iletildi.
Karşılıklı bu davranış, aileler ve öğretmenler arasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bayraklı Belediyesinin, depremi yaşayan kentlere yönelik yardım çalışmalarının süreceği belirtildi.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, “Çocuklar bu dünyanın en masum varlıkları ve sadece sevgi dolular. Depremin ilk gününden bu yana, ailelerinin de destekleriyle yardımlarını sürdürdüler. Bu davranışın, böyle pozitif bir karşılık bulması çok anlamlı. Çocuklarımız arasında kurulan bu gönül köprüsünün sonsuza kadar sürmesini diliyorum” dedi.


Güncel 1.03.2023 14:06:01 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi