Bayram geleneği: Protokol vatandaş bayramlaşması

Bayram geleneği: Protokol vatandaş bayramlaşması

Bayram geleneği: Protokol vatandaş bayramlaşması

Bayram geleneği olarak sürdürülen protokol-vatandaş buluşması, Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde bu sene de yaşatıldı.
Muratlı Kaymakamlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programında protokol üyeleri sırasıyla, halk ile bayramlaşma, Muratlı İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti, İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti ve Muratlı Devlet Hastanesi ziyareti gerçekleştirdi. Siyasi parti mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının da ilgi gösterdiği bayramlaşma programına, çok sayıda kişi katıldı.
Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Muratlı Kaymakamı Ömer Dereci, “Ramazan Bayramı vesilesiyle öncelikle sizlerin, ailelerinizin, çocuklarınızın, akrabalarınızın bayramını kutluyorum. Burada olanların, olmayan Muratlılı hemşerilerimizin de Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Hepinize nice güzel bayramlar diliyorum. İnşallah sağlıkla, sıhhatle gelecek bayramlarda hep birlikte buluşmak dileğiyle. Hepinize, ailelerinize saygılarımı sunuyorum” sözcüklerini kaydetti.
Öte yandan, Kovid-19 kısıtlamalarının büyük oranda sona ermesiyle bayramlaşanlar birbirleriyle gönül rahatlığıyla tokalaşabildi.


Güncel 2.05.2022 15:48:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor