Belediye harekete geçti, Karacadağ bölgesinin yolları kapanmadan açıldı

Belediye harekete geçti, Karacadağ bölgesinin yolları kapanmadan açıldı

Belediye harekete geçti, Karacadağ bölgesinin yolları kapanmadan açıldı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal mahallesinde kar yağışı nedeniyle yollar, kapanmadan belediye ekipleri tarafından açıldı.
Bağlar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Karacadağ bölgesindeki kırsal yollar, kar yağışı nedeniyle ekiplerin zamanında müdahalesiyle kapanmadan ulaşımın devamlılığı sağlandı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Bu an itibarıyla Karacadağ bölgemizde kar nedeniyle kapalı olan yolumuz yok. Geçmiş yıllarda olduğu gibi yine önleyici belediyecilik görevimizi başarıyla yerine getirdik. Karacadağ bölgesindeki kırsal yerleşim yerleri de etkilendi. Bazı mahalle ve mezraların yolları kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, önceden önlem alarak bölgede hazır bekleyen belediye ekipleri anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini önledi.” dedi.
Vatandaşın mağdur olmaması için zamanında tedbirleri aldıkları için şu an için ulaşıma kapalı olan yol olmadığını belirten Başkan Beyoğlu, “Meteoroloji verilerine göre hareket ederek teyakkuzda olmaya devam ediyoruz. Ani müdahalelere devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.


Güncel 2.02.2023 15:22:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi