Belediye meclis üyesi silahlı saldırıda yaralandı

Belediye meclis üyesi silahlı saldırıda yaralandı

Belediye meclis üyesi silahlı saldırıda yaralandı

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde belediye meclis üyesi, maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Omzundan ve kasığından yaralanan meclis üyesinin hastanedeki tedavisi sürüyor.
Edinilen bilgiye göre olay, 15.00 sıralarında Kozlu ilçesi Mithat Akif Caddesi üzerinde meydana geldi. Kozlu Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, eski belediye binasının bulunduğu sokaktaki işyerinin önünde otururken, maskeli olduğu öğrenilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganın silahından çıkan dört kurşundan ikisi Birinci’yi omzundan ve kasığından yaraladı. Saldırgan ise olay sonrası izini kaybettirdi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırılan Birinci’nin sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Saldırıya uğrayan Celal Murat Birinci’nin parti disiplinine uymadığı gerekçesiyle bir süre önce CHP’den ihraç edildiği öğrenildi. Saldırgan ise her yerde aranıyor. Polis olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.


Yurt Dünya 26.09.2021 17:21:17 0

İlginizi Çekebilir

1

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

2

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

4

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

5

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

6

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

7

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

8

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

9

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)