Belediye personeli, bölgede can siper çalışmalarını sürdürüyor

Belediye personeli, bölgede can siper çalışmalarını sürdürüyor

Belediye personeli, bölgede can siper çalışmalarını sürdürüyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrasında bölgeye sevk edilen belediye personeli, bölgede can siper çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmaları yerinde görmek, orada olan personelimize maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla yola çıkan Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ve İtfaiye Müdürü Ahmet Enes Karadaş, bölgede çalışma yapan ekiplerle bir araya geldi.
Arama kurtarma çalışmalarda yer alan ekibimizin ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Yardımcısı Arık, personeli motivasyonunun yerinde olduğunu belirterek, tek ihtiyacın depremzedeler için dua olduğunu ifade etti.
Arık, personelin kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade ederek, yaptıkları özverili çalışma için bir kez daha teşekkür etti.


Güncel 11.02.2023 15:39:16 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

2

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

3

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

4

Futbol: Trendyol Süper Lig

5

Kumluca'da hortumdan etkilenen çiftçilere plastik sera örtüsü desteği

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Hatay'da yasa dışı bahis operasyonunda 12 şüpheli tutuklandı

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta konuştu:

9

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

10

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı