Belen'de trafik yoğunluğunu azaltmak için önemler alındı

Belen

Belen'de trafik yoğunluğunu azaltmak için önemler alındı

HATAY - Hatay'ın Belen ilçesinde Ramazan Bayramı süresince oluşabilecek trafik yoğunluğuna karşı tedbir alındı.

Belen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili sebebiyle oluşabilecek trafik yoğunluğunu azaltmak için önemli kavşaklarda önlem aldı.

Ekipler, uygulama noktasında durdurdukları araç sürücülerine, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Belen İlçe Emniyet Müdürü Soner Önder Lek de uygulama noktasında durdurulan sürücülerle hem bayramlaştı hem de trafik kurallarına uymanın önemini anlattı.

Lek, daha sonra yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli bir yolculuk geçirmeleri için dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için tüm sürücülerimizi kurallara riayet etmeye davet ediyoruz. Sevdiklerinize güvenle ulaşmanız için trafik denetimlerimiz bayram süresince aralıksız devam edecek." dedi.



Yurt Dünya 29.03.2025 18:00:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı