Benli, aşı uygulama noktalarını ziyaret etti

Benli, aşı uygulama noktalarını ziyaret etti

Benli, aşı uygulama noktalarını ziyaret etti

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, aşı uygulama noktalarını ziyaret etti. Benli, "Kayseri’de aşıya ulaşmak çok kolay" dedi.

Kayseri’de korona virüs ile mücadele kapsamında aşı uygulamalarına devam ediliyor. Hastaneler ve ASM’ler de yapılan aşıların yanında randevusuz aşı uygulama noktaları da oluşturuldu. Kayserililer, oluşturulan aşı uygulama noktalarında randevu almadan aşıya kolaylıkla ulaşabilitor.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli de randevusuz aşı uygulama noktalarını gezerek aşı çalışmalarını yerinde takip etti. Benli, aşı uygulama noktalarında fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Kayseri’de de aşıya ulaşmak çok kolay. Devletimiz, vatandaşımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu salgını yenebilmek aşı ile mümkün. Hastanelerde yatan hastalarımızın çoğunluğunu aşısız vatandaşlarımız oluşturuyor. Bir canın bile virüs nedeniyle kaybolmasını istemeyiz. Burada aşı durumlarını sorduğumuz kişilerin nerede ise hepsinin aşılı olduğunu duymak bizleri sevindirdi. Aşısını olmamış veya sürecini tamamlamamış olanlar şehrimizdeki aşı merkezlerimize uğrayabilir ve aşılarını olabilirler" dedi. Benli ayrıca, Cumhuriyet Meydanı’nda aşı olmamış bir vatandaşı da ikna edip aşı olmasını sağladı.

Ziyaretlerde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Akın, Kocasinan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özlem Rabia Ulutabanca ve Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Duygu Horoz da hazır bulundu.


Güncel 28.10.2021 17:00:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

2

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

3

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

4

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

5

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi

6

Bozyazı'da sigara bırakma polikliniği hizmete girdi

7

MTSO Başkanı Çakır, gazetecilerle bir araya geldi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Protezle yürümeye başlayan 13 yaşındaki Melike'nin hayali avukat olmak

9

Biruni Üniversitesinden ağız ve boğaz sağlığında yanlış uygulamalara karşı uyarılar

10

Sağlık Bakan Yardımcısı Birinci, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu: