Beş kadından oluşan tırnakçı çete, polis ekipleri tarafından yakalandı

Beş kadından oluşan tırnakçı çete, polis ekipleri tarafından yakalandı

Beş kadından oluşan tırnakçı çete, polis ekipleri tarafından yakalandı

Sivas’ta hırsızlık yapan ve tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılık olayına karışan 5 kişilik kadın çete polis ekipleri tarafından yakalandı.
Sivas’ta geçtiğimiz gün öğle saatlerine kadar çok sayıda iş yerinde hırsızlık ve tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılık olayı yaşandı. Olaylar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, olaylara karışan 5 kadını kısa sürede yakalamayı başardı. Yakalanmalarının ardından polis ekiplerine zorluk çıkaran çete, ifadeleri alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. Kadınlar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Kadınların Kırıkkale’den Sivas’a hırsızlık ve tırnakçılık yapmak için geldiği öğrenildi.
Emniyetten dikkatli olun çağrısı
Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hırsızlık ve tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılığa karşı vatandaşları uyardı. Sivas Emniyet Müdürlüğü sosyal medya paylaşımında, “Esnaflarımızı küçük meblağlı satışlara 100 - 200 TL gibi yüksek tutarlar ödeyenlere karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.


Yurt Dünya 3.04.2021 13:06:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

2

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

3

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

4

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

5

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

6

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

7

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

8

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)