Besicilere destek

Besicilere destek

Besicilere destek

Çukurova Belediyesi ile Çinli bir yem fabrikası arasında besicilere destek olmak amacıyla yeni işbirliğine gidiliyor. Firma, Çukurova Belediyesi referansı ile yem alan besicilere her 20 torbada 1 torba yem hediye edecek.
Çukurova Belediyesi artan girdi maliyetleri nedeniyle zor dönemden geçen hayvancılıkla uğraşan çiftçilere destek oluyor. Bir yem fabrikası, Çukurova Belediyesi referansı ile yem alan üreticilere her 20 torbada 1 torba yem hediye edecek.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi aracılığıyla firmanın vatandaşlara istihdam sağlandığını ayrıca Çukurova’nın mahalle statüsüne geçen köylerinde hayvancılıkla uğraşan üreticilere de yem bağışında bulunduğunu hatırlattı. Çetin, “Bu işbirliğinden çok memnunuz. Verdiğiniz destek ve işbirliği çabalarınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Fabrikanın genel müdürü Alex Ma da Çukurova Belediyesi ile oldukça yararlı bir işbirliği içinde olduklarını, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti


Güncel 16.11.2021 12:17:07 0
Anahtar Kelimeler: besicilere destek

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: