Beşiktaş Erkek Basketbol takımı Bolu kampı başladı

Beşiktaş Erkek Basketbol takımı Bolu kampı başladı

Beşiktaş Erkek Basketbol takımı Bolu kampı başladı

Beşiktaş Erkek Basketbol takımı Başantrenörü Burak Bıyıkatay, “Genç bir takım kurduk. Türk Milli Takımı’nı oluşturacak kemik kadro ile kadromuzu oluşturduk” dedi.
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, 2020-2021 sezonu öncesinde hazırlık kampı için Bolu’ya geldi. Bolu Dağı’nda bulunan bir otelde kampa giren siyah beyazlı ekip, Başantrenör Burak Bıyıkatay yönetiminde 15 sporcuyla hazırlıklarını sürdürüyor.

“20 yaş ortalamalı bir takımız”
Akşam antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulunan Başantrenör Burak Bıyıktay, “Genç bir takım kurduk. Türk Milli Takımı’nı oluşturacak kemik kadro ile kadromuzu oluşturduk. Bolu’da yaptığımız kamp, bir arada kaynaşma kampı. Tanışma ve kaynaşma temposu içindeyiz. Hem takım olarak hem de teknik heyet olarak kaynaşma içerisindeyiz. Güzel gidiyor. İlk öncelikli hedefimiz oyuncuları daha da yukarıya çıkarmak. Bu esnada da takım olarak maç kazanan bir takım olmak istiyoruz. Asıl hedefimiz ise çok daha uzun vadede oyuncuları hem milli takım için hem de Beşiktaş için kadromuzu oluşturmak ve şampiyonluğa ulaşmak. 20 yaş ortalamalı bir takımız. Çok genç bir takımız. Zamana ve desteğe ihtiyacımız var” İfadelerini kullandı.

“Ligden önce 9 hazırlık maçı yapacağız”
Bolu kampı hakkında konuşan Bıyıktay, “Bu kampın en büyük avantajı adaptasyon. Bir avantaj daha var. 5-6 oyuncu hariç bu takımın tamamı Bandırma’dan geldiği için beraber oynuyorlardı. Tabi şöyle bir sıkıntı daha var, bunlar aslında beraber oynamıyorlardı. Aynı takımdaydılar ama beraber oynamadılar. Oynayanlar yabancı oyunculardı. Burada bir arada oynamayı sağlayacağız. Bunun için de zamana ihtiyacımız var. Takımı ve kimyayı oluşturmak için zaman ihtiyacımız var. Ligden önce 9 tane hazırlık maçı aldık. Bu adaptasyonu da böyle geliştirmeye çalışacağız. Lige hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

“Transfer düşünmüyoruz”
Bıyıktay, 3 yabancıyla oynayacaklarını belirterek, “Bizim bütün kadromuz bu. Transfer yapmayacağız. 3 yabancı ile oynama kararı almıştık. 5 yabancı oyuncu olduğu halde biz 3 yabancı ile yola devam edeceğiz. Bu oyuncularımız ise Türk ve Alman oyuncularımız olacak. Bizim şuandaki kadromuz bu. Herhangi bir transfer düşünmüyoruz” dedi.


Spor 14.08.2020 19:40:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

2

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

3

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu

4

AYSAD üyeleri Hatay'daki depremzede çocuklara ayakkabı dağıttı

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

7

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

8

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

9

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

10

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı