BESO Başkanından mülk sahiplerine ’kira’ çağrısı

BESO Başkanından mülk sahiplerine ’kira’ çağrısı

BESO Başkanından mülk sahiplerine ’kira’ çağrısı

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Sıddık Çiftçi, dükkan sahiplerinin kiralara makul düzeyde artış yapmalarını ve anlaşılan yüzde oranına sadık kalmalarını istedi.

Başkan Çiftçi, bazı dükkan sahiplerinin esnafı kira konusunda zorladığına değinerek, "Bizim dükkan sahiplerinden talebimiz, makul şekilde kira artırmalarıdır. Biz bu gemide hep beraber yaşıyoruz. Eğer kiracının ödemeyeceği şekilde kira artışı olursa o esnaf ya faize bulaşacak ya dükkanı kapatacak ya da kirasını geciktirecek" dedi.

"Bu olumsuz şeylerin olmaması için önce esnafımızdan isteğimiz işlerine sahip çıkmaları, işlerine gereken önemi vermeleri" diye devam eden Çiftçi, "Dükkan sahiplerinden de talebimiz makul bir şekilde de kira artışı yapmalarıdır. Dükkan sahibelerinin kendilerini kiracıların yerine koyarak empati yapmaları ve o şekilde artış yapmalarıdır. Zaten bir anlaşma varsa anlaşmaya sadık kalmaları çok daha iyidir" ifadelerini kullandı.


Güncel 26.10.2022 23:28:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı