Beyaz örtüyle kaplanan Kulakkaya Yaylası drone ile görüntülendi

Beyaz örtüyle kaplanan Kulakkaya Yaylası drone ile görüntülendi

Beyaz örtüyle kaplanan Kulakkaya Yaylası drone ile görüntülendi

Giresun’un Yavuzkemal beldesine bağlı Kulakkaya Yaylası kar yağışıyla birlikte beyaz gelinliğini giyerken, beyaz örtüyle kaplanan yayla evleri drone ile havadan görüntülendi.
Doğu Karadeniz’de önceki günden itibaren hava sıcaklıklarının ani düşüşü sonrasında yaylalarda nisan ayına girerken kar sürprizi yaşandı. Giresun’un Kümbet, Bektaş, Paşakonağı, Kulakkaya yaylalarıyla, Giresun’u Alucra, Çamoluk ile Şebinkarahisar ilçelerine bağlayan Eğribel Geçidi’nde de kar yağışı yaşandı.
Giresun’un en önemli turizm alanlarından birisi olan Kulakkaya Yaylası’ndaki kar yağışı ayrı bir güzellik ortaya çıkardı. Yayla evlerinin ve çam ağaçlarının beyaz gelinliğe bürünmesi ise drone ile görüntülendi. Beyaz örtüyle bütünleşen rengarenk evler ve doğanın yeşili Kulakkaya Yaylası’nda seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu.


Güncel 30.03.2023 13:29:42 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu