Beykoz’da 400 pet şişeyle sandal yapıp dereye indiler

Beykoz’da 400 pet şişeyle sandal yapıp dereye indiler

Beykoz’da 400 pet şişeyle sandal yapıp dereye indiler

Beykoz’da, sosyal medya fenomeni, YASPE lakaplı Yasin Pehlivan ve arkadaşları geri dönüşüme dikkat çekmek için topladıkları 400 pet şişeyle 3 metre uzunluğunda sandal yaparak dereye indirdi.
Beykoz’da çevre duyarlılığına dikkat çekmek isteyen sosyal medya fenomeni YASPE lakaplı Yasin Pehlivan ve arkadaşları, sokaktan topladıkları 400 pet şişeyi streçle sarararak 3 metre uzunluğunda 70 santimetre genişliğinde sandal yaptı. Beykoz Riva Deresi’ne indirilen sandala binen fenomen Yasin Pehlivan sandalı hareket ettirerek dereye açıldı.

“10 saat içerisinde tamamladık”
Geri dönüşüme dikkat çekmek istediklerini belirten sosyal medya fenomeni Yasin Pehlivan, “Bunun bir benzer halini yurtdışında yapıyorlardı ancak oldukça küçük boyutlarda. Biz de nasıl farklı bir şeyler yapabileceğimizi düşündük. Bir yandan da geri dönüşüme farkındalık kazandırmak istedik. Bu sebeple kullandığımız tüm pet şişeleri sokaktan topladık. Yaklaşık 400 şişe kullandık. 10 saat içerisinde tamamladık. Dereye indirdik ve sorunsuz bir şekilde gezinti yaptık” diye konuştu.



Güncel 12.05.2022 11:49:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı

2

Lezita "Gulfood 2026"da ürünlerini tanıttı

3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "10. Tematik Kış Eğitimciler Kampı" programında konuştu:

4

Genç sporcularda performans baskısı zihinsel sağlığı tehdit ediyor

5

Çukurova Üniversitesi dekanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya'da olumsuz hava koşullarından etkilenen sera çiftçilerini ziyaret etti

7

Hatay'da istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Antalya Şehir Hastanesi Şubesi açıldı