Beyoğlu Kefken Gençlik Kampı kış sezonuna kapılarını açtı

Beyoğlu Kefken Gençlik Kampı kış sezonuna kapılarını açtı

Beyoğlu Kefken Gençlik Kampı kış sezonuna kapılarını açtı

Öğrenciler için yaz aylarının vazgeçilmezi olan Beyoğlu Belediyesi Kefken Gençlik Kampı’nda kış sezonu başladı. Kampın ilk misafiri olan kız öğrenciler, bir hafta boyunca kültürel, sanatsal ve sportif eğitimlerle unutulmaz bir kamp tecrübesi edinecekler.

Beyoğlu Belediyesi tarafından 18 yıldır yaz aylarında düzenlenen Kefken Gençlik Kampı, bu yıldan itibaren kış sezonuna başladı. Bugüne kadar Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından yüz binlerce öğrencinin katıldığı kampın kış sezonun ilk misafirleri kız öğrenciler oldu. İlk defa ailesinden uzakta kamp hayatıyla tanışan öğrenciler; kültürel, bir hafta boyunca sanatsal ve sportif eğitimlerle unutulmaz bir kamp tecrübesi edinecekler. Ulaşım ve konaklamanın Beyoğlu Belediyesi tarafından karşılanacağı kampta öğrenciler, uzman antrenörler eşliğinde hem eğlenip hem de öğrenecekler.

Kış kampı dolu dolu geçecek
Gençlerin yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşmelerine de katkı sağlayan kampta eğlenceli eğitim programıyla kış ayları da dopdolu geçecek. Her yıl öğrencilerin buluşma noktası olan kampta; futbol, voleybol, basketbol, badminton, masa tenisi, satranç. Kamp içinde, öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmesi için orman içi minyatür oyun alanları, bedensel aktiviteleri gerçekleştirecekleri 800 metrekare kullanımlı futbol sahası, standartlara uygun voleybol ve basketbol sahaları, badminton sahası ve bir de amfi tiyatro bulunuyor.


Güncel 6.12.2021 14:47:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom ‎"Erişilebilir Tiyatro" projesine Fındıkkıran balesini dahil etti

2

Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ballı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş yetiştiricisi devlet desteğiyle üretime döndü

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede mimar, çocukluğunun geçtiği mahalleyi yeniden inşa ediyor

5

Mersinli lise öğrencisinin kaleme aldığı ilk kitabı tanıtıldı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde sağlık altyapısı zarar gören Hatay'ın her ilçesine devlet hastanesi kazandırıldı

7

Türkiye'den 2025'te 83 ülkeye çiçek ihracatı yapıldı

8

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

9

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu

10

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı