Beyşehir’de Berat Kandili dualarla idrak edildi

Beyşehir’de Berat Kandili dualarla idrak edildi

Beyşehir’de Berat Kandili dualarla idrak edildi

Mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili tüm yurtta olduğu gibi Konya’nın Beyşehir ilçesinde de dualarla idrak edildi.
Beyşehir ilçesinde vatandaşlar, kandil dolayısıyla camilere akın etti, programlara yoğun ilgi gösterdi. İlçedeki camilerde ve depremzedelerin kaldığı yurtlarda İlçe Müftülüğü tarafından kandil dolayısıyla programlar düzenlendi. Tarihi Eşrefoğlu Camisi’ndeki programda eda edilen ibadetlerin ardından Kur’an-ı Kerim okundu ve hep birlikte depremde yaşamını yitirenler ve afetzedeler için dualar edildi. Vatandaşlar, okunan dualara eşlik ederek ellerini semaya açtı.
İlçe Müftüsü Veysel Kükrek, Berat Gecesi’nin kurtuluş, af ve arınma gecesi olduğuna vurgu yaparken, af ve bağışlanma dilemek için bu tür gün ve geceleri değerlendirerek idrak etmek gerektiğini” dile getirdi.


Güncel 7.03.2023 13:46:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

2

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

3

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

4

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

5

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

6

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

7

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

8

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

9

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

10

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı