Bilecik’e gelen depremzedeler otogarda karşılandı

Bilecik’e gelen depremzedeler otogarda karşılandı

Bilecik’e gelen depremzedeler otogarda karşılandı

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası evsiz kalan ve depremden sağ kurtulan vatandaşlar, akrabalarının yanına yerleşmeleri için geldikleri Bilecik’te yetkililer tarafından otogarda karşılandı.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, deprem bölgesi Hatay ve ilçelerinden Bilecik’teki yakınlarında misafir edilmek üzere Bilecik’e gelen depremzedeleri karşıladı. Yardımcıları Hüseyin Yıldız, Ahmet Gürses ve Melih Tüfekçioğlu ile birlikte eski otobüs terminalinde depremzede aileleri karşılayan Başkan V. Subaşı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Sizleri ilimizde ağırladığımız için çok mutluyuz"
Bilecik Belediyesi ve Bileciklilerin depremzedelere kucak açtığını hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Belediye Başkanlığımızın sağlamış olduğu ulaşım imkânıyla misafirlerimizi sağlıklı bir şekilde ilimize getirdiğimiz için çok mutluyuz. Umuyorum ki bir daha böyle bir afetle karşılaşmayız. Bilecikliler, depremin olduğu ilk günden bu yana Bilecik Belediyesi ve diğer kurumların düzenlediği yardım kampanyalarıyla depremzedelerin yanında yer almaya çalıştı. Sizleri ilimizde ağırladığımız için çok mutluyuz. İnşallah bu zor günleri hep birlikte aşarız. Bilecik’te kaldığınız sürece bizler de elimizdeki imkânları sizler için seferber etmeye hazırız" ifadelerini kullandı.
Depremzedeler de Başkan V. Subaşı’ya konukseverliği ve sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.


Güncel 11.02.2023 12:37:20 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası