Bilecikli sporcular şampiyonadan eli boş dönmedi

Bilecikli sporcular şampiyonadan eli boş dönmedi

Bilecikli sporcular şampiyonadan eli boş dönmedi

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan Bilecikli sporcular birçok madalya kazandı.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunca düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası, Antalya’da gerçekleştirildi. Üç gün süren şampiyonada Bilecikli sporcular madalya için yarıştı. ’Mental’ kategoride piste çıkan Bilecikli sporcu Selin Uysal 100 metre yarışlarında bronz madalya ederek, Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmada bir diğer Bilecikli sporcu Yağmur İşbilen ise 800 metrede yarışırken, gümüş madalya elde ederek Türkiye ikincisi oldu.
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, başarılı sporcular Selin Uysal ve Yağmur İşbilen ile antrenör Muhammed Köse’yi tebrik ederek bir sonraki turnuva için başarılar diledi. Özdemir, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporun her kesimine yayılması amacıyla başlatılan alt yapı odaklı çalışmalar sonucu bir başarıda özel sporcular atletizm branşından geldi. Bilecik’te her özel sporcunun yapabileceği bir spor dalı olduğu felsefesiyle yürütülen ve özel sporcuların spor yoluyla toplum içindeki sosyalleşmesini hedefleyen çalışmaların ardından Bilecikli sporcular katıldıkları ulusal turnuvadan madalya ile döndü. Hepsini kutluyorum" dedi.


Spor 13.12.2022 11:08:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi