Bilecik’te 8 iş makinesi İl Özel İdare bünyesine kazandırıldı

Bilecik’te 8 iş makinesi İl Özel İdare bünyesine kazandırıldı

Bilecik’te 8 iş makinesi İl Özel İdare bünyesine kazandırıldı

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından yeni alınan araçlar ve iş makineleri dualarla hizmete başladı.
Bilecik İl Özel İdaresi, kendi öz kaynaklarıyla 5milyon 277 bin 133 TL bedelle 1 kanal kazıcı, 1 loder yükleyici, 2 silindir ve 4 dönüştürülmüş kamyonu Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesine kazandırdı. Düzenlenen programa; Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, il genel meclis üyeleri, birim müdürleri ve il özel idaresi personeli katıldı.
Yeni alınan araçlarla İl Özel İdaresi’nin gücüne güç katacağını belirten Vali Kızılkaya; “Toplam 8 tane aracı gücümüze güç katmak için devreye almış bulunuyoruz. 5 milyon 277 bin TL tutarındaki kaynağı da hiçbir yerden borçlanmadan kendi öz kaynaklarımızla karşıladık. Milletimize daha güzel hizmetler yapabilmek için bu iş makinelerini burada hizmete almış bulunuyoruz. Bize düşen görev; güzel hizmetler yaparak halkımızın refahını ve hayat konforunu yükseltmektir. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesile ile bu birlikteliği ve milletimize hizmet etmeyi bize nasip eden Cenabı Allah’a hamd ediyoruz” diyerek yeni araçların hayırlı olmasını diledi.


Güncel 20.06.2022 10:51:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

2

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

3

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

5

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

6

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı