Bilecik’te cami cemaati İdlib’e briket ev bağışladı

Bilecik’te cami cemaati İdlib’e briket ev bağışladı

Bilecik’te cami cemaati İdlib’e briket ev bağışladı

Bilecik’teki cami cemaati, Türkiye Diyanet Vakfı’nın İdlib’de savaş mağduru aileler için başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" kampanyasına bir adet briket ev bağışladı.
Kent merkezinde bulunan Yediler Camii görevlileri ve cemaatinden oluşan hayırseverler, İdlib’deki savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutlarına 7 bin 260 lira değerindeki 1 adet briket ev bağışında bulundular.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Ali Erhun, kampanyaya bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür ederek, "Her daim mazlumların yanında olan Vakfımızın başlatmışı olduğu bu kampanyaya destek olan Yediler Cami görevlileri ve cemaatine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu bağışın herkes tarafından örnek alınmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Güncel 16.03.2021 13:20:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor