Bilecik’te sokakta kitap okuma etkinliği

Bilecik’te sokakta kitap okuma etkinliği

Bilecik’te sokakta kitap okuma etkinliği

Bilecik’te ortaokul ve lise öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla sokakta kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.
Bilecik İl Halk Kütüphanesi tarafından ortaokul ve lise öğrencileri için ‘Kütüphanede Hayat Var’ temasıyla etkinlik düzenlendi. Öğretmenleriyle birlikte sokakta kitap okuyan gençler, farkındalık oluşturmak istedi. Kütüphane önündeki kaldırıma koyulan sandalyeye oturan öğrenciler, seçtikleri bir kitabı sonuna kadar okudu.
Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Selda Öztürk, ‘Kütüphanede Hayat Var’ temasıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anlatarak, "Bu çerçevede yaptığımız bu etkinliğimiz kitap okuma etkinliği. Amacımız okuma kültürünü geliştirmek. Okumanın önemini inanlara hissettirmek için böyle bir etkinlik yapmayı planladık. Bunun için okulumuzdan minik öğrencilerimiz katıldı. Okumak hayattır" dedi.


Güncel 26.06.2022 10:47:19 0

İlginizi Çekebilir

1

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

2

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

4

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

5

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

6

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

7

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

8

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

9

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)