Bingöl’de ilçeyi sinekler bastı, esnaf iş yerini kapattı

Bingöl’de ilçeyi sinekler bastı, esnaf iş yerini kapattı

Bingöl’de ilçeyi sinekler bastı, esnaf iş yerini kapattı

Bingöl’ün Solhan ilçesini havanın kararması ile binlerce sinek basınca esnaf iş yerlerini erken kapatmak zorunda kaldı. İlçe esnafları, ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını aktardı.
Solhan ilçesinde akşam havanın kararmasıyla birlikte ışıklar yanınca hem iş yerleri hem sokak lambalarının çevresini bir anda küçük binlerce sinek doldurdu. Çok miktarda sineği iş yerlerinden temizleyen esnaflar, erken kepenk indirdi. Karanlık olmasıyla birlikte iş yerlerini sineklerin bastığını belirten Fatih Tütünen, “O kadar sinek baskısına uğradık ki dayanamadık. Karanlık bastığı gibi sinekler doldu ve dükkanlarımızı kapatmak zorunda kaldık. Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum” dedi.
Esnaf Mazlum Kılıç ise, “Karanlık bastırdığı gibi sinekler nerede ışık varsa girmeye başladılar. Dükkanlarımızın ışıklarını kapatmak zorunda kaldık, dükkanlara doldular” diye konuştu.
Sineklerin ilçeyi basmasının ardından vatandaşlar durumu Solhan Belediyesine bildirdi. Belediye ekipleri ilçede çalışma başlattı.


Güncel 28.09.2020 21:08:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

2

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

3

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

4

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

5

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

6

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

7

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı

8

Setur Marinaları Göcek'te iki marinayı devraldı

9

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü

10

Mersin'de fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetiminde 360 bin 924 lira ceza kesildi