Bir saatlik denetimde 23 bin 826 lira ceza

Bir saatlik denetimde 23 bin 826 lira ceza

Bir saatlik denetimde 23 bin 826 lira ceza

Ordu’nun Ünye ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan bir saatlik denetime takılan ehliyetsiz ve alkollü olduğu öğrenilen sürücülere toplamda 23 bin 826 lira para cezası uygulandı.
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 20 kişilik ekip, Cumhuriyet Meydanı, Niksar Caddesi ve Atatürk Mahallesi’nde eş zamanlı yaptığı şok uygulamayla sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, 35 araca radardan 15 bin 750 lira, bir kişiye ehliyetsiz araç kullanmaktan ve aynı araç sürücüsüne toplamda 5 bin 398 lira, alkollü olduğu öğrenilen iki sürücüye 2 bin 678 liralık para ceza uygulandı.
Yapılan bir saatlik denetimlerde sürücülere toplamda 23 bin 826 lira para cezası uygulanırken, denetimlerde alkollü sürücülerin ise ehliyetine 6 ay el konuldu. Yapılan denetimlerin ilçe genelinde şok uygulamalarla devam edileceği öğrenildi.


Yurt Dünya 25.06.2021 11:50:04 0
Anahtar Kelimeler: bir saatlik denetimde 23 bin 826 lira ceza

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

2

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

4

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

5

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

6

Koçfinans 30 yaşında

7

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

8

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

9

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

10

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak