Birleşik Krallık Başkonsolosu Poleo Hatay’da: "Yine geleceğim"

Birleşik Krallık Başkonsolosu Poleo Hatay’da:

Birleşik Krallık Başkonsolosu Poleo Hatay’da: "Yine geleceğim"

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo, EXPO alanınının büyük ve etkileyici bir yer olduğunu belirterek, "Yine geleceğim. Manzara çok güzel” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkonsolosu Kenan Poleo ve beraberindekileri konuk etti.
Antakya EXPO alanında gerçekleşen buluşmada Savaş, konuklarına Hatay’ın tarihi, kültürel ve gastronomik değerleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin projelerinin de görüşüldüğü ziyarette Savaş, ayrıca Başkonsolos Poleo’nun kent hakkında sorduğu soruları da yanıtladı.
EXPO alanını çok beğendiğini ve Hatay’a bir sonraki gelişinde alanı gezeceğini söyleyen Poleo, “Çok sevindim ve burası hoşuma gitti. Büyük ve etkileyici bir yer. Yine geleceğim. Manzara çok güzel” diyerek nazik ev sahipliği için Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda Başkan Savaş, konuklarına Hatay’a özgü hediyeler ve Atakaş Hatayspor forması takdim etti.


Güncel 13.10.2022 14:35:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi