Bitlis Defterdarı Özçelik’ten “Vergi Haftası” ziyareti

Bitlis Defterdarı Özçelik’ten “Vergi Haftası” ziyareti

Bitlis Defterdarı Özçelik’ten “Vergi Haftası” ziyareti

Bitlis Defterdarı Ferit Özçelik, “Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Toplumda vergi bilincinin artması ve vergi konusuna kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla bu yıl 33’üncüsü kutlanacak Vergi Haftası kapsamında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden heyet üyeleri, Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ve yönetim kurulu üyesi Recep Ateş tarafından karşılandı.
Defterdarlık heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Vergi Haftası münasebetiyle bütün vergi teşkilatının haftasını tebrik etti.
Vergi vermenin en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu söyleyen Bitlis Defterdarı Ferit Özçelik, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.


Güncel 24.02.2022 14:51:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

2

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

3

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

4

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

5

SunExpress'te üst düzey atama

6

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

7

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

8

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

9

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

10

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı