“Biz Bize Moral Akşamları” etkinliklerle devam ediyor

“Biz Bize Moral Akşamları” etkinliklerle devam ediyor

“Biz Bize Moral Akşamları” etkinliklerle devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından pandemi sürecinde olumsuz etkilenen öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltme amacıyla hayata geçirilen, “Biz Bize Moral Akşamları” etkinlikleri yurtlarda devam ediyor.
Mustafa Asım Köksal Öğrenci Yurdunda düzenlenen etkinlikte öğrencilere müzik şöleni, sucuk ekmek ikramı ve çeşitli etkinliklerde bulunurken, Gevher Nesibe Yurdunda düzenlen etkinlikte yaş pasta ikramı, yöresel ikramlar ve canlı müzik ile öğrenciler doyasıya eğlendi.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da yaptığı açıklamada, “Bakanlığımız tarafından başlatılan Biz Bize Moral Akşamları projesi kapsamında İl Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda etkinliklerimiz belirli aralıklarla devam ediyor. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, birbirleri ve idare ile etkin iletişim kurabilmelerini sağlamak amacı ile yıl boyu etkinliklerimiz devam edecek” dedi.


Spor 31.12.2021 14:22:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

2

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

3

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu

4

AYSAD üyeleri Hatay'daki depremzede çocuklara ayakkabı dağıttı

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

7

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

8

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

9

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

10

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı