Biz Bize Öğretmen Buluşmaları Projesi dahilinde toplantı gerçekleştirildi

Biz Bize Öğretmen Buluşmaları Projesi dahilinde toplantı gerçekleştirildi

Biz Bize Öğretmen Buluşmaları Projesi dahilinde toplantı gerçekleştirildi

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından yürütülen Biz Bize Öğretmen Buluşmaları Projesi çerçevesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün başkanlığında, ilkokul, ortaokul ve lise kurumlarında görev yapan rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenleri ile toplantı yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul rehber öğretmenlerinin özellikle öğrencilerin geleceklerini şekillendirmede ve onları ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmede son derece önemli olduğunu belirtti. Rehberliğin sadece öğrenciler için değil aslında tüm insanlar için zaruri bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Gün, günümüzde ise bu ihtiyacın giderek arttığını ifade etti.
İl Müdürü Aziz Gün’ün açılış konuşmalarının ardından gönüllü öğretmenler söz hakkı alarak istek, öneri ve örnek etkinliklerini İl Müdürüyle doğrudan paylaşma imkânı buldu. Bu istek ve önerilerin not edilmesinin ardından Gün, bu önerilerden yola çıkılarak problemlerin çözümü adına en kısa zamanda harekete geçileceğini belirtti.


Güncel 9.12.2022 11:33:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi