‘Biz pişirelim, siz ulaştırın’ gönüllere dokunuyor

‘Biz pişirelim, siz ulaştırın’ gönüllere dokunuyor

‘Biz pişirelim, siz ulaştırın’ gönüllere dokunuyor

Talas Belediyesi’nin ilk kez iki yıl önce Ramazan ayında başlattığı “Biz Pişirelim Siz Ulaştırın” uygulaması bu yıl da yürekleri ısıtıyor. Vatandaş-belediye iş birliği ile gerçekleştirilen uygulamada Ramazan ayında bugüne kadar her gün depremzede, ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli 26 bin kişiye yemek ulaştırıldı.
Ramazan ayı boyunca her gün saat 18.00’de başlayıp iftar saatine kadar devam eden uygulama kapsamında Atatürk Bulvarı Osmanlı Evi, Yenidoğan Mahalle Muhtarlığı önü, Tablakaya Mahalle Meydanı ve Mevlana Mahalle Meydanı Selçuklu Evi önü olmak üzere 4 noktada paketler halinde sıcak yemek servisi yapılıyor.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da zaman zaman katılarak vatandaşlarla buluştuğu uygulama Ramazan ayının son iftarına kadar devam edecek. Büyük beğeni toplayan uygulamada bu ay boyunca toplam 29 bin kişiye ulaşılmış olacak.


Yurt Dünya 17.04.2023 12:35:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

2

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

3

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

4

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

5

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

6

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

7

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

8

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

9

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor

10

Genç Gelişim Akademisi'nden gençleri geleceğe hazırlayan lider buluşmaları