Bodrum Kalesinde konserler başladı

Bodrum Kalesinde konserler başladı

Bodrum Kalesinde konserler başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde gerçekleştirilen bu yılın ilk konserinde Piyanist Gülsin Onay sahne aldı.
Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay’ın doyumsuz konserini Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Güzel Sanatlar Genel Müdürü Doç. Dr. Murat Salim Tokaç, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcıları Ummahan Yurt, Emel Çakaloğlu ve çok sayıda sanatsever izledi.
Şef Hakan Şensoy yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile sahneyi paylaşan Gülsin Onay birbirinden değerli eserleri klasik müzik tutkunları ile paylaştığı konser yaklaşık 2 saat sürdü. Pandemi önlemlerine ilişkin genelgelere uyularak düzenlenen konser Bodrum’da yeni kontrollü normal hayata geçişteki ilk büyük konser oldu.



Güncel 4.07.2020 08:57:32 0
Anahtar Kelimeler: bodrum kalesinde konserler başladı

İlginizi Çekebilir

1

TARSİM'den Antalya'da su baskınından etkilenen seralara ziyaret

2

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

3

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

7

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

8

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

9

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

10

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi