Bodrum’da içme suyu hatlarını yenileniyor

Bodrum’da içme suyu hatlarını yenileniyor

Bodrum’da içme suyu hatlarını yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bodrum’da devam eden dev altyapı yatırımlarının yanı sıra ekonomik ömrünü tamamlayan bölgelerdeki hatları değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bodrum ilçesi Umurca ve Kumbahçe Mahallelerinde başlattığı 6 bin metrelik içme suyu hat yapımı sürüyor.
Umurca Mahallesindeki Dr. Mümtaz Ataman Caddesinde içme suyu hat yenileme çalışmalarını sürdüren MUSKİ ekipleri, içme suyu hattı kaynaklı su kayıplarının da önüne geçmiş olacak. Ayrıca Dr. Mümtaz Ataman Caddesindeki şebeke yenileme çalışmalarının tamamlanmasından itibaren hat Kumbahçe Mahallesi Atatürk Caddesinde yapımı tamamlanan tersaneler bölgesindeki hat ile birleştirilecek. MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri bölgede başlattığı çalışmayı turizm sezon öncesinde hazır hale getirmeyi planlıyor.
Ayrıca MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hatalı imalat olan ve sürekli patlayan HDPE boruların bulunduğu Bitez Mahallesi Muhtarlar Caddesi ile Yahşi Mahallesi Hortma caddesinde imalat çalışmalarını tamamladı. Gümüşlük Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve Yağmur sokakta ise hat imalatları devam ediyor.


Güncel 17.02.2022 17:41:16 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

2

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

3

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

4

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

5

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

6

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

7

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

8

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

9

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı