Bodrum’da o görüntüyü çeken kadın ortaya çıktı

Bodrum’da o görüntüyü çeken kadın ortaya çıktı

Bodrum’da o görüntüyü çeken kadın ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde minibüs içerisinde yaşanan ve ülkede gündem haline gelen olayı görüntüleyen Şeyma Şahin Eker ile eşi Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ı makamında ziyaret etti.

İlçede bir minibüs şoförünün fayans işçisini kıyafeti kirli diye koltuğa oturmak istememesinin yankıları sürüyor. Ülkede gündem olan olayı cep telefonu ile görüntüleyen Şeyma Şahin Eker ile eşi Bekir Eker, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ın konuğu oldu. Kaymakam Bayar, olayı görüntüleyen Eker’e cesaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Bilgehan Bayar, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz akşam kıyafetleri kirli diye dolmuş şoförünce araçtan indirilmeye çalışılan ve yaşananları görüntüleyen Şeyma Şahin Eker ve eşi Bekir Eker’i misafir ettim. Gösterdiği cesaret için Şeyma Hanım’a teşekkür ediyor, tekrarlarının olmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 10.12.2021 10:37:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de yeni tırmanış rotaları için çalışma başlatıldı

2

Hatay'da dağdan düşen kaya parçasının altında kalan işçi öldü

3

Antalya'daki trafik kazasında ölen anne ve kızının cenazesi Konya'da toprağa verildi

4

Limak Filarmoni Orkestrası Ankara ve İstanbul'da sahne alacak

5

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de konuştu:

6

Hatay'da karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve kızı hayatını kaybetti

7

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

8

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

9

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

10

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi