Bodrum’da turizm normalleşmeye başladı

Bodrum’da turizm normalleşmeye başladı

Bodrum’da turizm normalleşmeye başladı

2 Hafta önce başlayan orman yangınlarından sonra normal hayatına dönen Bodrum, yaz sezonunun en ideal zamanında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Ege ve Akdeniz bölgesinde 2 hafta önce başlayan orman yangınlarının söndürülmesinden 5-6 gün sonra turizm, yeniden hareketlenmeye başladı. Rezervasyonların tekrar eski düzene kavuştuğu tatil beldelerinde, tatilcileri çok özel fırsatlar bekliyor. Bodrum, Marmaris, Köyceğiz ve Manavgat gibi yangın çıkan bölgelerde esnafa destek olmak için misafirlerini bekleyen turizmciler, yaralarını sarmaya çalışıyor.
Bodrum’un en güzel zamanında misafirlerini ağırlayan Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum, stresten arınmak isteyenlere sudan gelen şifayı sunuyor. Bodrum’un ilk lüks kaplıca oteli olma özelliği taşıyan “Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum”, kaplıcası sayesinde birçok önemli hastalığa çözüm sunuyor. Üst düzey hijyen önlemleriyle güven tazeleyen Sianji Well-Being, doğası ve temiz havasında kendini yenilemek isteyenleri davet ediyor. 4 ayrı sağlık ve diyet programı ile günlük hayatın negatif etkilerinden arındıran Sianji Well- Being, sağlıklı ve zinde bir yaşam sunuyor.Ödüllü SPA hizmeti ve 7 farklı spor aktivitesi ile her kesime hitap eden Sianji Well-Being, yeni başlangıçların odak noktası oluyor.
Sağlıklı tatilin vazgeçilmez adresi Sianji Well-Being Hotel’i tercih eden misafirler, ister süit odalarda konforun tadına varabiliyor isterlerse de villalarda konaklayarak tesisin tüm imkanlarından yararlanabiliyor.


Güncel 18.08.2021 14:41:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta şehit polisin oğlu ile kızına sürpriz doğum günü kutlaması

2

Kahramanmaraş'ta lise öğrencileri de havacılık ve savunma sanayine dahil edildi

3

Antalya'da toptancı halinde çıkan yangında, 4 ardiye kullanılamaz hale geldi

4

Maviyemişin "kültür elçisi" profesör, 24 yılda üretimi şehir şehir yaydı

5

Kahramanmaraş'ta sabun imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü

6

Huawei Radyolink Endüstri Forumu'nda 5.5G'nin temelleri müzakere edildi

7

Mersin'de iki meslek liseli, enkazda titreşim algılayan taşınabilir cihaz tasarladı

8

Adana'da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi öğretmeni kurtardı

9

Adana'da silahla yanlışlıkla vurduğu kadını öldürdüğü öne sürülen zanlı yakalandı

10

Adana'da iki motosiklet çarpıştı, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı