Boğaziçi Bulvarı 2’nci etap yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Boğaziçi Bulvarı 2’nci etap yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Boğaziçi Bulvarı 2’nci etap yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Boğaziçi Bulvarı 2’nci etap yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şehrin ulaşımını kolaylaştırmak ve şehrin trafik yükünü hafifletmek amacıyla daha önce Hoşgör Meydanı’nı İnönü Caddesi’ne bağlayan Boğaziçi Bulvarı 1. etap çalışmasını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu şehrin trafiğini rahatlatacak olan çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak Boğaziçi ikinci etap olarak adlandırdığımız Şehreküstü Kavşağından başlayıp Kılınçoğlu, Aydınbaba, Saçaklı Mahallelerinden Özdemirbey Caddesine ulaşan Boğaziçi 2. Etapta kamulaştırma çalışmalarının büyük bölümünü tamamladık. Kamulaştırdığımız evlerin hızlıca yıkımına devam ediyoruz. Böylelikle 40 metre genişliğinde yeni bir bulvar yapmış olacağız. Daha önce Hoşgör Meydanı’ndan Özdemirbey Caddesine kadar olan Boğaziçi Bulvarı 1. Etap çalışmalarımıza ilave olarak bu yolu da tamamladığımızda şehrimize Tüfekçi Yusuf Bulvarından başlayan yeni bir ring kazandırmış olacağız. Böylelikle İnönü Caddesi üzerindeki trafik yükü de ciddi anlamda rahatlayacak ve azalacak. İnönü Caddesi’nin genişliği 20 metre iken yeni yaptığımız Boğaziçi Bulvarı 1 ve 2’nci etap 40 metre genişliğinde olacak. Çalışmalarımızın son aşamasına geldik. Proje çalışmamız devam ediyor inşallah onu da tamamladığımızda yolun yapımına başlayacağız” dedi.


Güncel 15.09.2022 16:37:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı