Boğularak hayatını kaybeden baba ve çocukları son yolculuğuna uğurlandı

Boğularak hayatını kaybeden baba ve çocukları son yolculuğuna uğurlandı

Boğularak hayatını kaybeden baba ve çocukları son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri’de hafta sonu Kızılırmak Nehri’nde boğularak hayatını kaybeden baba İsmail Çoban (38) ile çocukları Eyüp (14) ve Azra (10) son yolculuğuna uğurlandı.
Kocasinan ilçesine bağlı Akçatepe Mahallesi’nde kılınan cenaze namazında, Çoban ailesinin yakınları fenalık geçirdi. Anne Emine Çoban ise yakınlarının desteği ile ayakta durmaya çalıştı.
Cenazeler yan yana konulurken, 14 yaşındaki Eyüp’ün tabutuna taraftarı olduğu Galatasaray forması örtüldü. Gözyaşları içinde kılınan namazın ardından baba İsmail Çoban ile çocukları Eyüp ve Azra’nın cenazeleri yan yana defnedildi.
Dün meydana gelen olayda Kayseri’den gezmek için Sarıoğlan’a bağlı Ömerhacılı Mahallesi’ne giden İsmail Çoban (38), çocukları Eyüp (14) ve Azra (10) ile Kermelik mevkisinde Kızılırmak’a girdi.
Baba İsmail Çoban, çocukları Eyüp ve Azra’nın cansız bedeni AFAD, 112 acil servis ve Türkuaz Su Altı ve Akarsu Arama Kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkarıldı.


Yurt Dünya 10.08.2020 12:51:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı